limited time offer

geldig van 24/8 t.e.m. 2/9

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Back 2 School

Bij Say it with words geloven we in levenslang leren. In het kader van de back to school periode geven we daarom tijdelijke kortingen op onze online cursussen.

Ons assortiment aan online leermiddelen is zo samengesteld om jou meer vrijheid te geven door slimme en passieve systemen te implementeren in je bedrijfsprocessen.

Klik hieronder op de naam van elk product om meer te weten te komen over de inhoud en wat voorgaande studenten ervan vonden.

Alle kortingen worden automatisch toegekend bij het afrekenen. Heb je een vraag over de B2S promoties, laat het ons dan weten via team@sayitwithwords.be

Once in a lifetime DEAL.

Eenmalige kans

€999

ipv €1880

Ik zie jou, ijverige startende ondernemer. Jij wil vanaf het begin de juiste informatie om een succesvol bedrijf uit te bouwen met duurzame strategieën die je de vrijheid geven waar je van droomt.

Bij aankoop van dit Back 2 School pakket krijg je onmiddellijke toegang tot alle leermiddelen vermeld op deze pagina aan een uitzonderlijk, eenmalig tarief. Alle toekomstige upgrades en updates aan de materialen zijn inbegrepen.

Heb je hierover een vraag? Laat het zeker weten via team@sayitwithwords.be

Hey, ik ben Claudia Parms

Ik help ondernemers bij het stroomlijnen van hun business met authentieke marketing en slimme systemen voor meer succes én vrijheid.

De combinatie van ads en SEO met een sterke contentstrategie vormt de basis van een duurzaam bedrijf dat je meer vrijheid geeft.

Blijf op de hoogte van volgende promoties en ontvang wekelijks business, marketing & sales tips.

© copyright Say it with words 2023