Black Friday is here!

Er zijn 5 Marketing by Designs guides beschikbaar aan een uitzonderlijke korting van €100.

Heb je naast deze Black Friday deal gegrepen? Met de code BLACKFRIDAY23 krijg je 10% korting aan de kassa. 

Kortingen zijn niet cumuleerbaar.

Dagen
Uren
Minuten
Seconden
Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Marketing will never be the same again

Leer hoe je je marketing beter & eenvoudiger kan aanpakken dan ooit tevoren met je persoonlijke Marketing by Design Guide.

Slimmere keuzes maken

Meer inzicht in hoe jij het beste werkt en een aanbod dat hierop is afgestemd.

Duurzaam groeien

Consistent omzet draaien op een manier die je kan volhouden en goed voelt, zodat je kan schalen.

Droomklanten aantrekken

Elke dag kunnen werken met en voor je favoriete klanten. Ze komen zelf naar jou toe!

Expertise uitstralen

Verkopen, promoten en uitvoeren vanuit jouw expertise. Straal in je zone of genius.

Marketing by Design guide

Marketing zal nooit meer hetzelfde zijn zodra je meer inzicht hebt in hoe je je Human Design in je marketing kunt integreren. Ik ben het levende bewijs!

Voordat ik HD toepaste op mijn eigen marketing, werkte ik 60-80 uur per week, zonder energie over te houden voor plezier, vrienden en familie. Ik dacht er zelfs over om te stoppen omdat ik geen vreugde en voldoening in mijn werk vond. En dat was te merken aan minder sociale betrokkenheid, minder leads die contact opnamen en minder geld dat binnenkwam in het bedrijf.

Een jaar geleden ging ik aan de slag met een Human Design training. Geleidelijk aan begon ik alles wat ik leerde toe te passen. Het resultaat is als iets uit een teleshopping-reclame:

• Ik werk 50% minder uren en draai nog steeds dezelfde omzet. #slimmerwerken
• Ik ben gelukkiger, omdat ik meer tijd heb voor zelfzorg en voor familie en vrienden.
• Ik heb meer waardevolle gesprekken met volgers en potentiële klanten in de Instagram DM’s dan ooit tevoren!

Het werkt niet alleen voor mij!

"My God dat klopt zoooo hard!"
L.V.
"Ik wist niet dat ik zoveel leiderschapsenergie had. Nu weet ik eens zo zeker dat een team uitbouwen de juiste richting is voor mij."
C.G.
"Klinkt super interessant! Ik ben mijn aanbod aan het uitvogelen en mijn interesseveld is heel groot. Moeilijk te bepalen wat ik nu echt wil. Ik wil wel een sessie boeken!"
J.B.

Start doing marketing your way

Wanneer je marketing gaat doen volgens je unieke design, zal life & business letterlijk nooit meer hetzelfde zijn! 

Heb je een vraag hierover? Ik heb een antwoord!

Goeie vraag! Om uit te leggen wat het is, moet je eerst en vooral weten dat hierbij gebruikt wordt gemaakt van het Human Design systeem. Dit systeem creëert een blauwdruk van wie jij bent als je de beste versie van jezelf zou zijn. Hieruit kan ik vervolgens afleiden welke impact dit heeft op jouw business en meer bepaald op hoe jij aan marketing en sales doet. In de Marketing by Design guide ga ik de informatie van jouw blauwdruk vertalen naar een marketingstrategie.

Voor de multigepassioneerden, creatieve generalisten, die zoveel interesses hebben en dingen willen doen, maar die het moeilijk vinden om daardoor focus te houden en vooruit te gaan.

Voor de persoon die overweegt om zelfstandige te worden, maar bang is om de ‘zekerheid’ van een job op te geven.

Voor de ondernemer die het allemaal even niet meer ziet zitten, die iets té lang in de status quo heeft gezeten en weer resultaat wil zien van zijn/haar inspanningen. Die weer met goesting aan de nieuwe dag wil beginnen.

Voor de persoon die gelooft dat de wijsheid in zichzelf zit en niet in een of ander systeem. Je wil gewoon weten hoe ik jou zou adviseren jouw marketing te doen op basis van jouw design. En je ziet wel wat er van komt. Als je openstaat voor experimenten, then this is for you.

Wel er zit eigenlijk best veel in! In de guide krijg je een beeld van welke strategie best bij jou past, welk business model goed voor jou kan werken en waar jouw winstpotentieel zit. Je ontdekt voor welke doelgroep jouw unieke ervaring en skills het meest aantrekkelijk zijn en hoe je je aanbod hierop kan afstemmen. Je leert ook hoe je je aanbod in de markt zet op een manier die bij jou past, een manier die je energie geeft in plaats van opslorpt. Kortom, marketing will never be the same again, omdat je meer resultaten zal gaan boeken en er minder moeite voor moet doen. 

Ten slotte hebben we nog een call om je vragen te overlopen. Hoe giet je de aanbevelingen nu om in een concrete e-mail marketing strategie of social media post? Daar kunnen we samen een uurtje aan werken tijdens een video call 🙂

We verwachten een hoop aanvragen met Black Friday. Daarom kan het iets langer duren alvorens je je guide in je mailbox ontvangt. Dat terzijde die ik mijn best om de aanvragen zoveel mogelijk te verwerken nog in 2023!

Ik hoop alvast van niet! En ik denk het ook niet. Je hebt misschien al eens een reading laten doen, maar je hebt nog nooit inzichten gekregen zoals die je van mij krijgt in de Marketing by Design guide. Waarom is dit zo anders? Omdat ik bijna 10 jaar ervaring heb in marketing en dus een concrete link kan leggen tussen de info in jouw chart en een marketingstrategie die bij jou past. Dat maakt de inhoud van de guide zo hands-on, actionable en simpelweg super waardevol om te implementeren.