Marketing will never be the same again

Leer hoe je je marketing beter & eenvoudiger kan aanpakken dan ooit tevoren met je persoonlijke Marketing by Design Guide.

REVIEW

Astrid kreeg meer zelfinzicht & zelfvertrouwen

“Ik wil mijn ervaring delen na een Marketing by Design Call met Claudia, die verhelderend was op zoveel niveaus. Ondanks mijn voorkennis van HD, heeft Claudia’s begeleiding me nieuwe inzichten en een duidelijker pad in mijn werk en persoonlijke groei geboden. Ze combineerde praktische tips met diepe inzichten, waardoor ik een nieuw niveau van zelfvertrouwen en duidelijkheid bereikte.

De call met Claudia was ook echt een meerwaarde; haar directe feedback en concrete actiepunten hebben me geholpen mijn eigen design beter te begrijpen en effectiever toe te passen in mijn bedrijf. Het heeft me geleerd om meer op mijn intuïtie te vertrouwen en authentiek te zijn in mijn benadering, wat een positieve invloed heeft op hoe ik omga met mijn klanten en beslissingen neem.

Voor iedereen die twijfelt over de Marketing by Design guide: het is een gamechanger. Het biedt niet alleen diepgaande persoonlijke inzichten, maar verbetert ook je professionele aanpak en business mindset. Claudia’s begeleiding is onmisbaar geweest voor mijn groei. Het is een investering die zichzelf terugbetaalt in zowel persoonlijke voldoening als zakelijk succes.

Slimmere keuzes maken

Meer inzicht in hoe jij het beste werkt en een aanbod dat hierop is afgestemd.

Duurzaam
groeien

Consistent omzet draaien op een manier die je kan volhouden en goed voelt, zodat je kan schalen.

Droomklanten aantrekken

Elke dag kunnen werken met en voor je favoriete klanten. Ze komen zelf naar jou toe!

Expertise uitstralen

Verkopen, promoten en uitvoeren vanuit jouw expertise. Straal in je zone of genius.

Marketing by Design guide

Marketing zal nooit meer hetzelfde zijn zodra je meer inzicht hebt in hoe je je Human Design in je marketing kunt integreren. Ik ben het levende bewijs!

Voordat ik HD toepaste op mijn eigen marketing, werkte ik 60-80 uur per week, zonder energie over te houden voor plezier, vrienden en familie. Ik dacht er zelfs over om te stoppen omdat ik geen vreugde en voldoening in mijn werk vond. En dat was te merken aan minder sociale betrokkenheid, minder leads die contact opnamen en minder geld dat binnenkwam in het bedrijf.

Een jaar geleden ging ik aan de slag met een Human Design training. Geleidelijk aan begon ik alles wat ik leerde toe te passen. Het resultaat is als iets uit een teleshopping-reclame:

• Ik werk 50% minder uren en draai nog steeds dezelfde omzet. #slimmerwerken
• Ik ben gelukkiger, omdat ik meer tijd heb voor zelfzorg en voor familie en vrienden.
• Ik heb meer waardevolle gesprekken met volgers en leads in de Instagram DM’s dan ooit tevoren!

REVIEW

Ines vond rust, focus en bevestiging

“Wat ik heel fijn vind, zijn de praktische toepassingen en voorbeelden op maat die je mee krijgt. Ook de bevestiging dat ik mijn tijd mag nemen om op avontuur te gaan en te experimenteren, geeft rust. Later zal de focus komen om bijvoorbeeld volledig zelfstandig te werken.

Met de call worden ideeën die je krijgt tijdens het lezen van de gids afgetoetst. Met Claudia bellen geeft het vertrouwen om de ideeën om te zetten in actie, zelfs tot in de kleinste mogelijke stappen. Het delen van haar ervaring geeft ook inzicht in hoeveel mogelijkheden er zijn. Ik ga inzetten op het verspreiden van mijn aanbod dankzij het opzetten van een referral programma. Het netwerk dat ik reeds heb opgebouwd kan ik aanspreken om me hierbij te helpen en te belonen.

De gids is absoluut geen one size fits all. Hij is zeer uitgebreid, helemaal op maat en toch vlot geschreven. Met de vele praktische toepassingen en tips, kan je onmiddellijk met vertrouwen de eerste stappen zetten om marketing te doen op je eigen manier.”

Een zorgvuldig opgebouwd pakket voor het beste resultaat

1. Gepersonaliseerde gids

Je persoonlijke Marketing by Design guide geeft je inkijk in hoe jij je marketing kan aanpakken om onweerstaanbaar te worden voor je klanten. Het legt linken tussen de verschillende facetten van jouw design om te verklaren waarom sommige tactieken voor jou nooit zullen werken en waar je profit potential dan wel ligt.

2. Deep-dive call

Na oplevering van je guide plannen we een online gesprek in. Tijdens dit gesprek kan je mijn marketing brein raadplegen om extra vragen te stellen. Zo kan je bvb. ontdekken hoe je nu concreet content kan maken volgens jouw human design of hoe je je aanbod op een andere manier kan brengen, zodat het beter aanvoelt op de lange termijn. Ik geef aan waar je best mee kan starten en wat volgende stappen zijn, zodat het proces niet overweldigend maar net avontuurlijk aanvoelt!

3. NIEUW: 30 dagen opvolging

Wanneer je aan de slag gaat met al deze nieuwe inzichten en kennis duiken er onvermijdelijk nieuwe vragen en twijfels op. Je wil waarschijnlijk je eerste ervaringen aftoetsen met iemand die je begrijpt. Daarom krijg je tot 30 dagen na onze call 24/5 een directe lijn tot mij om je proces te delen. Dit gebeurt via een messaging platform waarop je berichten en voice notes kan sturen. 

Het werkt niet alleen voor mij!

"My God dat klopt zoooo hard!"
L.V.
"Ik wist niet dat ik zoveel leiderschapsenergie had. Nu weet ik eens zo zeker dat een team uitbouwen de juiste richting is voor mij."
C.G.
"Klinkt super interessant! Ik ben mijn aanbod aan het uitvogelen en mijn interesseveld is heel groot. Moeilijk te bepalen wat ik nu echt wil. Ik wil wel een sessie boeken!"
J.B.

Featured On

This is a space to showcase any publications your business has been featured in

Start doing marketing your way

Wanneer je marketing gaat doen volgens je design, zal life & business letterlijk nooit meer hetzelfde zijn!