Marketing by Design

Ontdek de unieke marketingstrategie
afgestemd op jouw human design

Want jij wil een succesvolle business mét behoud van vrijheid.

Wij doen niet aan one-size-fits-all oplossingen. Jij en je zaak zijn uniek en jouw marketingaanpak is dat ook!

Je merkt al dat de standaardmethodes je niet liggen:

 • je post al dagelijkse content op Instagram, maar het levert geen sales op en het voelt alsof je parels voor de zwijnen deelt.

 • je hebt al wat subscribers op je e-maillijst, maar je weet niet wat je in je nieuwsbrief moet zetten en erger nog: je wil hen zeker niet spammen!

 • er hapten sporadisch al wat mensen toe op je aanbod, maar je slaagt er niet in te ontdekken wat nu de doorslaggever was. Was het de bonus, de korting, de gastpodcast?

Er wringt iets. Maar je kan er niet precies je vinger op kan leggen wat het is?

 

Als je heel eerlijk bent, voel je gewoon dat marketing doen op de manier van een ander super veel weerstand oproept. Je gaat uitstellen, aan jezelf twijfelen of zelfs met de gedachte spelen dat je alles in de fik wil steken om opnieuw te beginnen.

Dat komt omdat de manier die werkt voor een ander niet noodzakelijk het beste is voor jouw energie. Jezelf in hun kader proppen is niet de oplossing. Het put je uit en maakt je ongelukkig en onsuccesvol. 

Human design gaat er vanuit dat iedereen anders is. Geen enkele Generator, Manifestor, Reflector of Projector is hetzelfde. Iedereen verdient dus een unieke aanpak op maat van hun energie en talenten

Ines
Emotionele Generator
Lees verder
Wat ik heel fijn vind, zijn de praktische toepassingen en voorbeelden op maat die je mee krijgt. Ook de bevestiging dat ik mijn tijd mag nemen om op avontuur te gaan en te experimenteren, geeft rust. Dit is absoluut geen one size fits all. De adviezen zijn zeer uitgebreid en helemaal op maat. Met de vele praktische toepassingen en tips, kan je onmiddellijk met vertrouwen de eerste stappen zetten om marketing te doen op je eigen manier.

Bij Say it with words benaderen we marketing anders.

Door human design te integreren in onze strategieën, creëren we op maat gemaakte oplossingen die niet alleen effectief zijn, maar die ook diep resoneren met wie jij bent en wat je wilt bereiken.

Je deelt zoveel waardevolle inzichten met de wereld en snakt naar de erkenning die wijsheid zoals die van jou verdient.  Jij verlangt ernaar content te maken die zo authentiek is dat het klanten aantrekt met wie je vrienden zou kunnen zijn, klanten die jou appreciëren voor je kennis en skills.
→ Door te communiceren van uit je natuurlijke sterktes wordt je magnetisch voor je ideale klant.

Je droomt van de dag dat er eindelijk een einde komt aan de chaos in jouw leven als creatieve generalist en multipassionate. Je hoopt dat er snel wat structuur en focus komt, zodat er ruimte is om met je 10.000 ideeën en interesses aan de slag te gaan.
→ Door te versimpelen en te focussen op wat al bewezen resultaten voor jou opleverde, komt er tijd en energie vrij voor wat écht het verschil maakt.

Je kijkt reikhalzend uit naar de dag dat je volledig jezelf kan zijn, kan doen waar je zin in hebt en tegelijk de wereld kan veranderen. Je wil verrast worden door de mogelijkheden die elke dag brengt en anderen inspireren met jouw visie voor een mooiere toekomst.
→ Je wil bevestiging dat het oké is om je bedrijf te runnen zoals jij dat wil, ook als dat in gaat tegen wat de business guru’s geloven.

Dit is waar Marketing by Design aan zet komt.

Meer inzicht in je design helpt om authentiek te communiceren. Je creëert een diepere connectie met je ideale klant, die je onweerstaanbaar maakt.

Je benut je energie optimaal, wat je productiviteit, geleverde kwaliteit, voldoening en succes verhoogt. Dit creëert een betrouwbaar imago.

Je gaat betere beslissingen nemen, niet vanuit je ego maar vanuit een groeivisie voor je bedrijf. Zo vermijd je burn-out en zorg je voor duurzame groei.

Wat is marketing by design?

Marketing by design combineert marketing met human design voor natuurlijke, buitengewone bedrijfsresultaten.

Human design draait niet om mantra’s zingen en chakra’s openzetten. Wat mij overtuigt heeft, is hoe het systeem eeuwenoude stromingen als astrologie en I Ching combineert met wetenschappen als biomechanica en quantumfysica om een overzicht te creëren dat inzicht geeft in je unieke gedrag en besluitvormingsprocessen.

Voor business owners biedt het analyseren hiervan een gouden kans om beter te begrijpen hoe je authentiek kunt communiceren en strategieën kunt ontwikkelen die resoneren met zowel je eigen waarden als die van je doelgroep

Welk human design type ben jij?

Net zoals je in de negen enneagram types hebt en de 12 persoonlijkheden van het mbti, heb je ook vijf types in human design. Human design verschilt van een persoonlijkheidstest, omdat je die laatste invult vanuit je hoofd/ratio/mind.  De resultaten van zo’n test kunnen dus veranderen doorheen je leven. Je kan de resultaten zelfs beïnvloeden. Een human design bodygraph, nl. de blauwdruk van wie jij bent, is onveranderlijk. Er wordt namelijk een soort van snapshot gemaakt van jouw energie op het moment dat je ‘bewust’ wordt en op het moment dat je effectief geboren wordt. Dat snapshot zal altijd hetzelfde blijven en jouw human design blauwdruk dus ook.

Laten we de verschillende types eens kort overlopen.

(Manifesting) Generator

Zo’n 70% van de bevolking vallen binnen deze twee types. Dit zijn de mensen die, zolang ze gepassioneerd zijn en goesting hebben, kunnen blijven gaan. Op een boot zijn zij degenen die ervoor zorgen dat de boot vooruitgaat.

Manifestor

Zo’n 8-9% van de bevolking is Manifestor. Dit is de archetypische leider. Zij hebben vaak een verrassende visie, komen met vernieuwende ideeën en initiëren nieuwe projecten. Op een boot bepaalt de Manifestor de richting.

Projector

Het nieuwste type (sinds 1781) is de Projector, die meetelt voor 20% van de bevolking. Dit type neemt vaak een rol als begeleider of consultant op. Op de boot zou dit type de energie van de Generators kanaliseren om de richting van de Manifestor te volgen.

Reflector

Het zeldzaamste type is de Reflector (1-2%). Zij belanden vaak in de politiek of een andere plek waar ze mensen kunnen bestuderen. Op een boot geeft de Reflector een beeld van hoe de gemiddelde gemoedstoestand is van alle aanwezigen.

Benieuwd welk human design type jij bent? Om je chart op te vragen, vul via deze link je geboortedatum, -tijd en -plaats in. Het is belangrijk dat het tijdstip tot op de minuut juist is.

Voor wie is marketing by design?

Marketing by Design is ideaal voor ondernemers, marketeers, en teams die streven naar marketing die echt bij hen past zonder dat het icky voelt of weerstand oproept. Het is voor jou als je voelt dat traditionele marketingmethodes je unieke stem en stijl niet volledig weerspiegelen. 

Persoonlijk heeft een diepgaand begrip van marketing by design mij geholpen om niet alleen mijn klanten beter te begrijpen, maar ook om marketingstrategieën te ontwikkelen die natuurlijk aanvoelen en echte resultaten leveren.

Waarvoor kan inzicht in marketing by design nuttig zijn?

 • Merkidentiteit
 • Klantacquisitie en -retentie 
 • Teamdynamiek
 • Productontwikkeling
 • Messaging
 • Samenwerkingen
 • Marketingcampagnes
 • Energiemanagement
 • Innovatieve werkwijze
 • Inzicht in droomklant
 • Leiderschap
 • Business mindset

Vanaf wanneer is marketing by design de moeite?

In periodes van groei, verandering of wanneer je voelt dat je huidige aanpak niet meer werkt, ga je op zoek naar alternatieven. Marketing by design biedt hier het meeste helderheid en praktische oplossingen.

Wanneer je bijvoorbeeld meer authenticiteit in je interacties met klanten en partners wilt brengen of wanneer je je voorbereidt op het lanceren van nieuwe producten of diensten, is het cruciaal om inzicht te hebben in jouw design en die van je droomklant.

Zij gingen aan de slag met Marketing by Design in hun zaak

Astrid
Emotionele Manifestor
Lees verder
Ondanks mijn voorkennis van human design, heeft Claudia’s begeleiding me nieuwe inzichten en een duidelijker pad in mijn werk en persoonlijke groei geboden, waardoor ik meer zelfvertrouwen kreeg. Deze begeleiding is onmisbaar geweest voor mijn groei.
Sarah
Sacrale Generator
Lees verder
Claudia komt met verfrissende ideeën en zet je ook effectief aan de slag. Samen bepaalden we een meetbaar doel om naartoe te werken, nl. mijn deelname aan een grote vakbeurs terugverdienen, en ik heb dit doel uiteindelijk ook behaald. Dat gaf me zoveel voldoening!

Aan de slag met marketing by design

Er zijn verschillende manieren waarop we kunnen samenwerken om marketing by design te integreren in jouw way of working.

Intensieve 1-op-1 begeleiding om jouw marketing af te stemmen op jouw design. Dit is perfect voor de ondernemer of marketeer die opnieuw hun eigen stem, stijl en strategie willen vinden. Zo blijf je authentiek en onderscheidend op de markt, en versterk je de connectie met je doelgroep.

Ontvang een persoonlijke gids die diepgaand inzicht biedt in jouw unieke Human Design, met direct toepasbare marketingadviezen. Ideaal voor de ondernemer die verlangt naar een marketingstrategie die aansluit bij hun persoonlijke energie en talenten.

COMING SOON

Marketing by Design Workshops

Duik dieper in je design tijdens een groepssessie met andere ondernemers die meer willen werken volgens hun unieke talenten en natuurlijke energie.

Marketing by Design Mentorship voor Marketers

Voor de marketer die als enige in je organisatie beslissingen neemt rond marketing, mis je een sparring partner en brainstorm buddy. Je hebt haar gevonden!

Marketing by Design Workshop voor Verbeterde Teamdynamiek

Ontdek hoe je teambanden en samenwerkingsverbanden kan versterken door het design van je collega’s beter te begrijpen (en zij die van jou).

Meer leren over marketing by design?

Is human design nog helemaal iets nieuws voor jou en wil je je eerst nog wat verder verdiepen in de materie? Dan kan ik je deze gratis resources voorstellen.

Marketing by Design Guide voor Projectors

Het Marketing by Design voor Projectors ebook is een gratis resource boordevol tips, inzichten en journal prompts is gericht op Projectors die hun business meer willen runnen volgens hun unieke human design. 

Dagelijkse inzichten en inspiratie op Instagram

Volg @sayit.withwords op Instagram voor dagelijkse marketinginzichten, inspiratie voor jouw human design type en wekelijkse mini-readings waarin ik tips geef aan enkele volgers voor hun marketing by design.

Are you ready for it?

Ga van toevallige “hoe heb ik dat nu weer gedaan?”-resultaten naar een meetbaar lead generation systeem dat je helpt om met één e-mail je volledige workshop uit te verkopen.

Onderscheid jezelf in de zee aan concurrentie door je natuurlijke talenten te strategisch te showcasen en krijg eindelijk erkenning voor je waarde, bijvoorbeeld in de vorm van een uitgenodiging als spreker op een groot event in jouw sector. 

Blijf niet langer de verborgen parel van [jouw regio], maar durf het podium te pakken met een duidelijke visie en boodschap die je onweerstaanbaar maakt voor je droomklant.

Kies vanaf nu voor een plan op maat van jouw doelen in plaats van je geld te steken in de magische formule van iemand anders, zodat je je eigen bankrekening kan vullen met incoming sales in plaats van die van hen.

Deze toppers zagen al resultaat van Marketing by Design

Patricia
Self-projected Projector
Lees verder
Ik werd altijd overweldigd door de berg werk waar ik me doorheen moet worstelen. Samen hebben we een overzichtelijke jaarplanning gemaakt. Het is duidelijk wat de doelstellingen zijn, hoe we die gaan behalen, met welke tools we gaan werken... Het inzicht uit human design is hierbij van onschatbare waarde: het zorgt ervoor dat de doelstellingen ambitieus, maar behapbaar zijn!
Céline
Emotionele Projector
Lees verder
Dankzij jouw tips ben ik nog bewuster gaan nadenken over hoe ik kan blijven verkopen terwijl ik op vakantie ben en toch van mijn vakantie kan genieten. Ik kon direct met de tips aan de slag. Resultaat? 3 cursussen verkocht terwijl ik op vakantie was!