limited time offer

on-demand Masterclass

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Leer adverteren op Facebook & Instagram

Krijg toegang tot alles wat je moet kennen en kunnen om je naamsbekendheid te vergroten en je sales te boosten met online ads. 

Ik help je bij je zoektocht naar je advertentie DNA: de unieke formule voor jouw bedrijf die je simpelweg invoert en altijd resultaat oplevert, zoals 4x meer verkeer naar je site en tot 50% meer nieuwe klanten op een maand.

Wat je zal leren in deze masterclass:

Let's talk money: hoeveel kost deze online training?

Limited time offer:

€47

ipv €147

Je krijgt onmiddellijk toegang tot de recording van deze masterclass via de online leeromgeving van de Say it with words Academy. De training is heel actiegericht.

Je kan tijdens het kijken al meteen mee implementeren in je eigen ads manager voor het snelste resultaat!

Bonus: beslis je na het kijken van de online training dat je graag met ons wil samenwerken voor je online ads, dan brengen we je aankoopkost voor de masterclass in mindering op je eerste factuur.

Dit is je host: Claudia Parms

Ik help ondernemers bij het stroomlijnen van hun business met authentieke marketing en slimme systemen voor meer succes én vrijheid.

Door online ads in te zetten bouw je 24/7 aan je online zichtbaarheid én zorg je ervoor dat je continu verkoopt op automatische piloot aan de JUISTE klanten.

Wat anderen zeggen over de advertentiemethode van Say it with words:

"Ik heb de replay van je masterclass bekeken. Als ik ads probeerde op te zetten, liep ik al snel vast en nu heb ik veel meer een idee van wat ik best wel en niet doe! Merci daarvoor!"
Charlotte (architect)
“Bedankt voor de duidelijke uitleg! Heel interessant en super dat je dit allemaal deelt. Onze Facebook Pixel is bij deze ook geïnstalleerd.”
Stefanie (marketeer)
“We hebben eindelijk de Facebook Pixel geïnstalleerd dankzij jouw duidelijke uitleg. We hebben ook veel inspiratie voor verschillende campagnes die we kunnen doen.”
Moon (catering)
"Ik besteed mijn ads nu al een dik jaar uit aan Say it with words en ben zó tevreden. Ik merkte duidelijk een groei in verkoop en geloof 100% in deze investering!"
Céline (designer & webshop)
“Claudia neemt ondertussen al meer dan twee jaar mijn ads uit handen en rapporteert de resultaten duidelijk en op vaste tijdstippen. Zo kan ik me focussen op de winkel!”
Ellen (webshop)
“Sinds Claudia onze ads voor ons heeft overgenomen komt onze boodschap tot bij de juiste mensen en worden we zelfs regelmatig herkend op straat!”
Nathalie (dienstverlener)

Liever je ads meteen uitbesteden? Bekijk hier de mogelijkheden.

© copyright Say it with words 2023