SEO ACTIEPLAN
voor je website of webshop

Je website verdient het om gezien te worden! 

Sta je niet op de eerste pagina van de zoekresultaten, dan besta je eigenlijk niet. Want zeg eens eerlijk: hoe vaak ga jij verder kijken dan de eerste 10 zoekresultaten?

Vraag hier een gepersonaliseerd SEO Actieplan voor je website of webshop aan. Hierin ontdek je de exacte stappen die jij kan zetten om boven jouw concurrenten te ranken in Google en zo je ideale klanten aan te trekken op automatische piloot. En als je doelgroep je kan vinden, dan kunnen ze ook je aanbod kopen!

Zij gingen jou voor:

Vraag jij je af waarom je concurrenten altijd boven jou staan in Google?

Je wil heel graag dat je ideale klanten je makkelijk kunnen vinden in Google. Maar da’s lastig als je concurrenten je weg duwen van pagina 1 in de zoekresultaten. 

In jouw persoonlijke SEO Actieplan ontdek je je websites of webshops sterktes, werkpunten én opportuniteiten. Als je weet wat werkt voor jouw website of webshop, dan kan je de juiste acties nemen om dat te veranderen.

Een SEO strategie laten samenstellen door een expert is vaak bijzonder duur en ingewikkeld. Ik help hands-on ondernemers om het DNA van je website of webshop te ontdekken en er op een behapbare manier concreet mee aan de slag te gaan. 

Je zal in staat zijn om alles op punt te zetten om je plek op pagina #1 in Google te veroveren.

WELKE RESULTATEN KAN JE VERWACHTEN?

Verkopen op auto-pilot

Wanneer je SEO op punt staat, trek je op een passieve manier de juiste klanten aan. Zo verhoog je de kans dat een bezoeker vervolgens een klant wordt!

Positionering als expert

Als jij altijd bij de top 10 zoekresultaten komt te staan en bovendien boven je concurrenten,  dan gaan je leads je niet alleen onthouden, maar je ook zien als een expert over dit onderwerp. 

Inzicht & zelfvertrouwen

Het SEO Actieplan geeft je inzicht in je strategie rond naamsbekenheid en lead generation. Door zelf aan de slag te gaan met je actieplan, win je belangrijke skills en inzichten.

WAT IS INBEGREPEN?

SEO Actieplan

Do it yourself
1049
  • Overzicht in de actuele sterktes, gevaren en opportuniteiten van je website.
  • Zoekwoordanalyse voor je sales funnel en content strategie.
  • Concrete actiepunten in een rapport en stappenplan in PDF
  • Follow-up call om alles grondig te overlopen
  • Uitvoering actieplan op 5 pagina's

SEO Actieplan

Done for you
1999
  • Overzicht in de actuele sterktes, gevaren en opportuniteiten van je website.
  • Zoekwoordanalyse voor je sales funnel en content strategie.
  • Concrete actiepunten in een rapport en stappenplan in PDF
  • Follow-up call om alles grondig te overlopen
  • Uitvoering actieplan op 5 pagina's

Hoe gaan we te werk?

1. Heb je een actieplan aangekocht, dan ontvang je binnen de twee werkdagen een vragenlijst.

2. We geven je een tijdsindicatie wanneer jouw persoonlijke rapport en actieplan kan worden opgeleverd. We laten je ook weten wanneer we effectief gestart zijn en vanaf dan duurt het zo’n 2-3 weken om je actieplan op te leveren.

3. Wanneer je je persoonlijke rapport en actieplan hebt ontvangen, kan je ervoor kiezen om binnen de 30 kalenderdagen een follow-up adviescall te boeken. Dit is inbegrepen in de aankoopprijs.

SEO is voor iedereen. Je moet alleen weten waar te beginnen.

Claudia helpt ondernemingen resultaten behalen met duurzame, authentieke marketing tactieken.

In de afgelopen zes jaar begeleidde Claudia startups en ondernemers in België, Nederland en New York om zich nationaal en internationaal op de kaart te zetten. Twee bedrijven werden inmiddels succesvol overgekocht in miljoenendeals. Vandaag verschijnt Claudia als gastspreker op events en universiteiten. Ze werd gevraagd zich als startup mentor aan te sluiten bij The Founder Institute (top 3 accelerator in de wereld) en begeleidde haar eerste startup batch in 2021. Claudia houdt van vliegvakanties, flat white koffies en haar hondje Bean (geïnspireerd op coffee beans natuurlijk).

SEO is voor iedereen. Je moet alleen weten waar te beginnen.

Claudia helpt ondernemingen resultaten behalen met duurzame, authentieke marketing tactieken.

In de afgelopen zes jaar begeleidde Claudia startups en ondernemers in België, Nederland en New York om zich nationaal en internationaal op de kaart te zetten. Twee bedrijven werden inmiddels succesvol overgekocht. Vandaag verschijnt Claudia als gastspreker op events en universiteiten. Ze werd gevraagd zich als startup mentor aan te sluiten bij The Founder Institute (top 3 accelerator in de wereld). Claudia houdt van vliegvakanties, flat white koffies en haar hondje Bean (geïnspireerd op coffee beans natuurlijk).

Klaar voor de volgende stap in je SEO-strategie?

Betaal jij liever in schijven? Mail naar team@sayitwithwords.be om in 2 of 3 schijven te betalen. We bezorgen je graag vrijblijvend meer informatie.