SEO Actieplan
voor je website of webshop

Laat een diepgaande SEO analyse uitvoeren van jouw website of webshop

en ontdek wat jij moet doen om boven jouw concurrenten te ranken in Google

Zij gingen jou voor:

SEO Audit klanten - Say it with words

Geen tijd, zin of kennis om een SEO analyse uit te voeren van je website of webshop?

Wil je wel heel graag gevonden worden door jouw ideale klanten in Google? In jouw persoonlijke SEO Actieplan ontdek je je websites of webshops sterktes, werkpunten én opportuniteiten.

Je SEO strategie goed hebben opgesteld, is enorm veel waard: extra tijd, extra visibiliteit en extra verkoop! Maar een SEO Audit is vaak bijzonder duur. Daarom kan je hier terecht. Ik wil je graag helpen om het visibility-DNA van je Website of webshop te ontdekken zodat jij alles op punt kan zetten om je plek op pagina #1 in Google te veroveren.

SEO Actieplan say it with words

Wat je kan verwachten van een SEO Actieplan?

Hoe gaan we te werk?

1. Heb je een actieplan aangekocht, dan ontvang je binnen de twee werkdagen een vragenlijst.

2. We geven je een tijdsindicatie wanneer jouw persoonlijke rapport en actieplan kan worden opgeleverd. We laten je ook weten wanneer we effectief gestart zijn en vanaf dan duurt het zo’n 2-3 weken om je actieplan op te leveren.

3. Wanneer je je persoonlijke rapport en actieplan hebt ontvangen, kan je ervoor kiezen om binnen de 30 kalenderdagen een follow-up adviescall te boeken. Dit is inbegrepen in de aankoopprijs.

Claudia Parms, het gezicht achter Say it with words
claudia parms van say it with words

SEO is voor iedereen. Je moet alleen weten waar te beginnen.

Claudia helpt ondernemingen resultaten behalen met growth marketing tactieken.

In de afgelopen zes jaar begeleidde Claudia startups en ondernemers in België, Nederland en New York om zich nationaal en internationaal op de kaart te zetten. Twee bedrijven werden inmiddels succesvol overgekocht in miljoenendeals. Vandaag verschijnt Claudia als gastspreker op events en universiteiten. Ze werd gevraagd zich als startup mentor aan te sluiten bij The Founder Institute (top 3 accelerator in de wereld) en begeleidde haar eerste startup batch in 2021. Claudia houdt van vliegvakanties, flat white koffies en haar hondje Bean (geïnspireerd op coffee beans natuurlijk).

SEO is voor iedereen. Je moet alleen weten waar te beginnen.

Claudia helpt ondernemingen resultaten behalen met growth marketing tactieken.

In de afgelopen zes jaar begeleidde Claudia startups en ondernemers in België, Nederland en New York om zich nationaal en internationaal op de kaart te zetten. Twee bedrijven werden inmiddels succesvol overgekocht. Vandaag verschijnt Claudia als gastspreker op events en universiteiten. Ze werd gevraagd zich als startup mentor aan te sluiten bij The Founder Institute (top 3 accelerator in de wereld). Claudia houdt van vliegvakanties, flat white koffies en haar hondje Bean (geïnspireerd op coffee beans natuurlijk).