Content Kick-off Challenge

Link je contentstrategie aan je business goals

en maak zo je grootste ambities kan waar!

De challenge is voor jou als je online wil scoren met je business in 2023 en content marketing jouw ideale strategie is!

Ga jij de content challenge aan?

De missie van Say it with words is om aan te tonen hoe leuk en makkelijk marketing kan zijn als je de juiste systemen en methodes inzet. Een goede planning maakt jouw marketing heel tijdsefficiënt en vooral ook heel effectief. Voor mij moet een sterke basis toegankelijk zijn voor elke startende en zichzelf respecterende ondernemer.

Je kan deelnemen wanneer je maar wil. Neem vooral zoveel tijd als je nodig hebt om duidelijke doelen en een plan te bepalen. De challenge is opgesteld om op 5 dagen tijd een klare kijk te hebben op je doelen en planning voor het hele jaar, maar je hebt levenslang toegang tot deze challenge en daarom kan je het dus op eigen tempo uitvoeren.

claudia parms van say it with words

Je marketing business partner in 2023

Claudia helpt ondernemingen resultaten behalen met growth marketing tactieken.

In de afgelopen zes jaar begeleidde Claudia startups en ondernemers in België, Nederland en New York om zich nationaal en internationaal op de kaart te zetten. Twee bedrijven werden inmiddels succesvol overgekocht in miljoenendeals. Vandaag verschijnt Claudia als gastspreker op events en universiteiten. Ze werd gevraagd zich als startup mentor aan te sluiten bij The Founder Institute (top 3 accelerator in de wereld) en begeleidde haar eerste startup batch in 2021. Claudia houdt van vliegvakanties, flat white koffies en haar pup Bean (geïnspireerd op coffee beans natuurlijk).