Claudia Parms Say it with words

Hey, ik ben Claudia!

Ken je mij nog niet? Dan wordt het tijd dat we daar verandering in brengen.

Zot van alles wat te maken heeft met communicatie, marketing en businesses doen groeien, dat ben ik. En dat zat er eigenlijk al van kleins af aan in.

Want waar ik ook ging, overal nam ik een boek met me mee. En een notitieboekje dat ik telkens volkrabbelde met mijn eigen verzonnen verhaaltjes. Tel daar mijn vijf diploma’s Taal- en Letterkunde, Meertalige Professionele Communicatie en Global Management bij op en je zou kunnen zeggen dat het bijna in de sterren geschreven stond dat ik in de marketingwereld zou belanden. 

Mijn hardnekkige interesse en passie voor marketing en communicatie begon al tijdens mijn studententijd. Toen hielp ik namelijk twee startups met het opzetten van een strategisch marketing- en communicatieplan. Zo rolde ik stilaan het ondernemerswereldje in. Én zo geef ik nu ook les aan Thomas More in Mechelen om de studenten die later de werkvloer opgaan klaar te stomen voor het echte werk op vlak van Digital Advertising, Marketing Automation, Growth Hacking en meer!

Wanneer ik geen les geef, help ik ondernemers om voornamelijk online nieuwe klanten aan te trekken en naamsbekendheid te creëren. Het is mijn doel om ambitieuze ondernemers te doen inzien dat ze meer kunnen bereiken dan ze denken met slimme strategieën. En daar wil ik hen graag bij helpen door hen te begeleiden in de wereld van marketing strategie en content creatie.

Aan de hand van 1:1 training en coaching, uitvoerende projectondersteuning en diepgaande audits met op maat gemaakte actieplannen help ik jou opnieuw plezier vinden in het creëren van content en implementeren van digitale marketingstrategieën. Daarnaast wil ik persoonlijk niets liever dan jou helpen je ultieme doelen te bereiken.

Win je tijd terug en vind plezier én resultaat in marketing en communicatie!

Let’s e-meet!

Boek jouw gratis intake (20min. via Zoom) op een moment dat jou het beste uitkomt.

Zij gingen jou al voor

Say it with words heeft ervaring in allerlei sectoren: onderwijs, coaching, food & beverage, technologie, marketing, webshop, bouwsector, vastgoed, gezondheid, legal, sport… We ondersteunen op vlak van social media, email marketing, advertenties, websitebeheer, conversie-optimalisatie, lead generation, campagne management, pers & media, events, webinars en zo meer.