HEY, IK BEN CLAUDIA

Ken je mij nog niet? Dan wordt het tijd dat we daar verandering in brengen.

Zot van alles wat te maken heeft met communicatie, marketing en businesses doen groeien, dat ben ik. En dat zat er eigenlijk al van kleins af aan in.

Want waar ik ook ging, overal nam ik een boek met me mee. En een notitieboekje dat ik telkens volkrabbelde met mijn eigen verzonnen verhaaltjes. Tel daar mijn vijf diploma’s in Taal- en Letterkunde, Meertalige Professionele Communicatie en Global Business Management bij op en je zou kunnen zeggen dat het bijna in de sterren geschreven stond dat ik in de marketingwereld zou belanden. 

Mijn hardnekkige interesse en passie voor marketing en communicatie begon al tijdens mijn studententijd. Toen hielp ik namelijk twee startups met het opzetten van een strategisch marketing- en communicatieplan. Zo rolde ik stilaan het ondernemerswereldje in. Én zo geef ik nu ook les aan Thomas More in Mechelen om de studenten die later de werkvloer opgaan klaar te stomen voor het echte werk op vlak van Digital Advertising, Marketing Automation, Growth Hacking en meer!

 

Wanneer ik niet voor de klas sta, help ik ambitieuze ondernemers, startup’s en KMO’s om voornamelijk online nieuwe klanten en leads aan te trekken en naamsbekendheid te creëren. Het is mijn doel om mijn klanten te doen inzien dat ze meer kunnen bereiken dan ze denken met slimme strategieën en een uitvoering die bij hen past. En daar wil ik hen graag bij helpen door hen te begeleiden in de wereld van marketing strategie en lead generation.

Aan de hand van actiegerichte coaching, strategie sessies, gepersonaliseerde actieplannen en ondersteuning bij advertentiebeheer help ik jou bouwen aan een succesvolle business die je meer vrijheid biedt. Daarnaast wil ik persoonlijk niets liever dan jou helpen je ultieme doelen te bereiken.

HEY, IK BEN CLAUDIA

Ken je mij nog niet? Dan wordt het tijd dat we daar verandering in brengen.

Zot van alles wat te maken heeft met communicatie, marketing en businesses doen groeien, dat ben ik. En dat zat er eigenlijk al van kleins af aan in.

Want waar ik ook ging, overal nam ik een boek met me mee. En een notitieboekje dat ik telkens volkrabbelde met mijn eigen verzonnen verhaaltjes. Tel daar mijn vijf diploma’s in BA Taal- en Letterkunde, MA Meertalige Professionele Communicatie en MBA Global Business Management bij op en je zou kunnen zeggen dat het bijna in de sterren geschreven stond dat ik in de marketingwereld zou belanden. 

Mijn hardnekkige interesse en passie voor marketing en communicatie begon al tijdens mijn studententijd. Toen hielp ik namelijk twee startups met het opzetten van een strategisch marketing- en communicatieplan. Zo rolde ik stilaan het ondernemerswereldje in. 

Sinds enkele jaren ben ik, naast het runnen van mijn eigen bedrijven, ook marketing docent bij Thomas More in Mechelen om de studenten die later de werkvloer opgaan klaar te stomen voor het echte werk op vlak van Digital Advertising, Marketing Automation, Growth Hacking en meer!

WELKOM BIJ Say it with words

Duurzaam groeien voor meer resultaat én meer vrijheid.

Wanneer ik niet voor de klas sta, help ik ambitieuze ondernemers, startup’s en KMO’s om online naamsbekendheid te creëren, leads aan te trekken en deze (automatisch) om te vormen tot betalende, trouwe klanten.

Het is mijn doel om ondernemers zoals jij te laten inzien dat je meer kunt bereiken dan je denkt. Wat je nodig hebt zijn slimme strategieën en een aanpak die bij je past. Daar wil ik je graag bij helpen door je te begeleiden in de wereld van marketing strategie en lead generation.

Ik hou van heldere inzichten, transparante kennisdeling en gerichte actie. Gecombineerd krijg je mijn huidige aanbod, dat bestaat uit van persoonlijke coaching, strategie sessies, SEO support en ondersteuning bij advertentiebeheer.

Zo help ik jou bouwen aan een succesvolle business die je meer vrijheid biedt. Daarnaast wil ik, als ambitieuze vrouw, niets liever dan ook jou helpen je ultieme doelen te bereiken.

Win je tijd & vrijheid terug
met slimme systemen & authentieke marketing!

Win je tijd & vrijheid terug met slimme systemen & authentieke marketing!

Let’s e-meet!

Boek jouw gratis online intake (20min.) op een moment dat jou het beste uitkomt.

Struggles als ondernemer? Ik kan erover meepraten...

Mijn ultieme doel was vrijheid. Ik richtte mijn hele leven hierop in, maar in 2019 werd dat bruut van me afgenomen. Mijn verhaal is eentje van dromen van vrijheid naar leven in vrijheid.

Ik herinner het me nog goed, dat eerste moment waarop ik besefte dat er iets niet klopte. 

Het was nochtans een doodnormale doordeweekse dag. Zonnig, dat ook. Ik had net naast het raam staan bellen, genietend van het uitzicht. Toen het gesprek afgelopen was, zag ik dat de hand waarmee ik mijn telefoon had vastgehouden vuurrood was, alsof ik me net had verbrand. Daarnaast kwam er een onhoudbare jeuk op die maar niet overging, hoe hard ik ook krabde. 

Het bleek geen alleenstaand geval te zijn. Telkens wanneer ik in contact was geweest met UV-licht, voelde ik gelijkaardige symptomen. 

Roodheid, gekmakende jeuk, een brandend gevoel, opzwellen… Het werd zo erg dat ik mezelf schaamde om buiten te komen door hoe ik eruitzag.

De diagnose was dan ook keihard: ik had een zeldzame aandoening die solaire urticaria (SU) heet. Dat betekent zoveel als dat ik een intolerantie had ontwikkeld voor UV-licht.

De periode vlak na die diagnose was gruwelijk zwaar, want het besef daagde dat de SU nooit meer zou weggaan. Het zorgde ervoor dat ik alles in twijfel trok: van de persoon die ik was tot waarom ik bepaalde dingen deed of nog zou doen en zelfs de bestaansreden van mijn bedrijf. 

Tot dan toe was ik namelijk een echte globetrotter. Van India naar New York, ik had al bijzonder veel gezien en wilde nog zoveel meer zien. Al die avonturen deelde ik met de wereld op mijn reisblog, claudiagoesabroad.com. Maar door die solaire urticaria kon ik reizen op mijn buik schrijven. Dus wat voor zin had het nog om een reisblog bij te houden als ik geen nieuwe verhalen meer te vertellen had? En sterker nog: wie was ík nog als ik niet meer op reis kon gaan? 

Bovendien was ik in 2019 mijn bedrijf Say it with words gestart om op termijn de ultieme vrijheid mogelijk te maken. Ik wilde kunnen werken van waar ik wil en hoeveel ik wil. Nu vroeg ik me af: waarom stop ik zoveel tijd in Say it with words als ik mijn oorspronkelijke doel niet meer kan behalen? What’s the point anymore?

When the going gets tough, the tough keep going

Maar toch stopte ik niet met Say it with words. Ik voelde me namelijk best geïsoleerd omdat ik altijd binnen zat, uit de zon. En mijn bijberoep had me zoveel nieuwe connecties opgeleverd die ik bang was om te verliezen als ik zou stoppen. Het was mijn levenslijn met de buitenwereld. Daarnaast liep het bedrijf te goed om zomaar stop te zetten. Terwijl ik in de knoop zat met mezelf bleef Say it with words groeien, wat mij ook weer zin gaf om er toch mee verder te gaan. 

Toch voelde ik nog steeds een energetische blokkade die me tegenhield om all-in te gaan. In november 2022 ontdekte ik wat de oorzaak was, dankzij Human Design. Ik ben een Projector, wat betekent dat ik fysiek niet gemaakt ben voor werkweken van in totaal 60 à 80 uur – terwijl dit tot dan toe eerder de regel dan de uitzondering was voor mij. 

Sindsdien heb ik me enorm in het systeem verdiept en geëxperimenteerd met wat voor mij zou werken. Het was eye-opening! 

Ik heb geleerd over allerlei systemen waar anderen antwoorden vonden (zoals het enneagram en numerologie) en de labels die op me geplakt worden (zoals hoogsensitiviteit, hoogbegaafdheid en perfectionisme). Human Design bracht alles samen voor mij.

Het resultaat van al die experimenten is dat ik nu 50% minder werk. Daarnaast heb ik ook geaccepteerd dat ik graag 7 dagen per week werk. Ik stop echt graag tijd en energie in dingen die ik leuk vind. En ik schaam me er dan ook niet voor dat ik 7/7 werk.

Hoe ik mijn bedrijf heb ingericht om dat mogelijk te maken, in combinatie met alle andere dingen die ik daarnaast nog doe, werkt nu uitstekend voor mij.

En weet je wat ook een leuk gevolg is: door de verminderde stress en mijn jarenlange experimenten met hoe ik mijn SU-reacties kan beperken, gaat het ook hier veel beter. Ik kan meer tijd in de zon doorbrengen en ga weer reizen!

Claudia Parms | Say It With Words

Succes begint bij jou

De voorbije 10 jaar heb ik heel veel geleerd over hoe onze beliefs en omgeving ons klein kunnen houden en hoe zware tegenvallers in het leven je kunnen doen twijfelen over alles wat je ooit als waarheid had beschouwd. Maar jij bent de enige die je leven kan vormgeven om te passen bij wie jij bent en wat jij wil. Succes begint bij jou.

Voor mij staat succes gelijk aan vrijheid. Maar misschien betekent succes voor jou wel dat je voldoening haalt uit alles wat je doet, zodat je gewoon elke dag kan doen wat je leuk vindt. Of misschien bekom jij succes door jezelf optimaal te creatief kunnen uiten in de vorm van kunst, poëzie, muziek of ‘out of the box’-strategieën. Of misschien draait het voor jou wel om innoveren en verandering brengen.

Met Say it with words wil ik ondernemers begeleiden om hun eigen vorm van succes te creëren. Je zaak is een van de tools om dat mogelijk te maken en met mijn achtergrond en ervaring kan ik je ondersteunen naar een leven van slimmer werken en meer voldoening halen uit wat je elke dag doet. 

Ik kijk ernaar uit om samen jouw vorm van succes te creëren!

   x Claudia

SAMENWERKEN? ZIJ GINGEN JOU AL VOOR

Say it with words heeft ervaring in allerlei sectoren: onderwijs, coaching, food & beverage, technologie, marketing, webshop, bouwsector, vastgoed, gezondheid, legal, sport… We ondersteunen op vlak van social media, email marketing, advertenties, websitebeheer, conversie-optimalisatie, lead generation, campagne management, pers & media, events, webinars en zo meer.