Marketing Blog

Alle artikels zijn geladen!

Een uniforme bio op social media is krachtiger dan je zou denken. Ontdek mijn tips om je bio te optimaliseren voor conversie.

Actief je page speed versnellen is een uitstekend idee! Met deze 6 tips versnel jij je website in no time.

Ben jij nieuw in de wereld van funnel marketing? Dan is de gratis gids Funnels voor beginners wat voor jou!

Maak jij een van deze 3 fouten met content creatie? Ontdek welke het zijn want bewustwording is het begin van de oplossing!

Door belangrijke website metrics in kaart te brengen, weet je of je het beoogde resultaat haalt met jouw website en of deze nog groeit.

Door je social media metrics in kaart te brengen, kan je je eigen groei beter in kaart brengen en zien wat werkt. Focus op deze 5 metrics.

Door je funnel metrics op te volgen, weet je sneller waar jouw klanten afhaken en waar je dus moet gaan optimaliseren. 

Gebruik Pinterest in je funnel strategie om meer verkeer naar je website te leiden op automatische piloot. Ontdek de voordelen!

Video marketing helpt verwachtingen van leads te managen en maakt het mogelijk je op een creatieve, authentieke manier te uiten.

Wat zijn Instagram engagement pods? Is het een waardevolle strategie of blijf je er beter van weg? Dit is mijn ervaring met Instagram pods.

Heb jij het gevoel dat je engagement op Instagram niet is wat het ooit was? Hier zijn 5 tips to boost engagement op Instagram in 2021.

Wil jij ook superfans op social media die jou niet alleen volgen maar ook gaan aanbevelen bij hun netwerk? Ontdek mijn vijf tips!

Gebruik Pinterest in je funnel strategie om meer verkeer naar je website te leiden op automatische piloot. Ontdek de voordelen!

Hoe weet je nu wat goede content is? Ontdek de 7 factoren om goede content te herkennen en download de gratis checklist!

Als jij aan e-mail marketing doet, wil je natuurlijk weten of wat je doet werkt. Dit zijn de 5 e-mail marketing metrics die je moet meten.

Site speed is een bepalende factor voor je ranking in de zoekresultaten. Waarom en wat je eraan kan doen lees je in dit korte SEO artikel.

Wil jij ook viraal gaan met hashtags op Instagram? Ontdek mijn hashtag strategie die mijn posts viraal deed gaan op Instagram!

Evergreen content is een goed bewaard marketing geheim. Het verhoogt je visibiliteit, online autoriteit en lead generatie met minimal effort!
Instagram alt-text is een uitstekende manier om je vindbaarheid een extra boost te bereiken. Lees wat het precies is en hoe je het toepast.
Alles wat je moet weten over de GDPR, zodat je weet waar de lijnen liggen voor jou als persoon en als bedrijf.
Instant content inspiratie klinkt als een utopie, maar hoeft het niet te zijn. Met deze tips heb jij altijd content inspiratie!
Wat is lead generatie en hoe pas je het toe op jouw zaak en sales funnel? Ontdek alles wat je moet weten over lead generation.
Wanneer heb jij de laatste keer je sociale media strategie herbekeken? Gebruik deze 5 vragen voor een review van jouw social media strategie.
Vanity metrics halen menig ondernemer onderuit. Waar focus je dan wel op? De parameters van jouw funnel die er echt toe doen! Ontdek ze nu.
En toen ging Instagram likes verbergen. Er zijn desondanks ook voordelen aan! Authenticiteit wordt het nieuwe kwaliteitslabel.
Een blog voor jouw zaak start je niet zomaar, maar als je het goed doet boost het de visibiliteit van je website of blog van jouw zaak enorm!

Gun je volgers nu en dan een blik achter de schermen met krachtige behind the scenes content. Zo bouw je een sterke relatie met hen op!