Marketing Succes

Mentorship

6-maanden persoonlijke begeleiding
voor ondernemers die klaar zijn om
slimmer te werken en impact te maken
op hun eigen manier.

BYE BYE STRESS, CHAOS EN OVERWHELM!

Bouw een duurzame business dat je droomleven mogelijk maakt.

Heb jij de laatste tijd het gevoel dat er meer zit in jou en je zaak, maar dat het er niet uit komt?

Je ziet het potentieel van je business, maar iets houd je tegen om er volledig voor te gaan. En je hebt gelijk…

Je zit nog maar aan het topje van de ijsberg van alles wat er mogelijk is voor jou! Ik ben er klaar voor om je potentieel naar buiten te brengen. Jij ook?

6-maanden persoonlijke begeleiding voor ondernemers die klaar zijn om slimmer te werken en impact te maken op hun eigen manier.

Na zes jaar als Marketing, Product & Brand Manager te hebben gewerkt in startups en kleine tot grote KMO’s, werd het me voor eens en altijd duidelijk: werken voor een baas zou op een dag mijn ondergang betekenen. Zelf heb ik nooit de ambitie gehad om zelfstandige te worden, maar één levensdoel was al van kleins af duidelijk: ik wil de wereld zien, ik wil vrij zijn en ik wil succesvol worden op mijn unieke manier.

Terwijl ik mijn eigen dromen nastreef, heb ik beseft dat ik vanuit mijn eigen levenslessen ook anderen kan begeleiden (misschien zelfs inspireren) om ook op zoek te gaan naar hoe jij best werkt. Zodat je slimmer kan werken oftewel: hoe je meer resultaat behaalt in minder tijd & effort.

Jij bent klaar voor een freedom lifestyle als…

Je beseft dat wat je tot hier heeft geleid, je niet tot de volgende mijlpaal brengt. En jij bent nog lang niet op je eindbestemming!

Je beseft dat je alleen wel snel bent, maar dat je met de juiste support nog veeeeel verder kan geraken.

Je beseft dat er een heleboel ondernemerscoaches bestaan, maar jij zoekt iemand die meedenkt op jouw niveau.

Heb je nu het gevoel alsof ik je gedachten kan lezen?

Dat komt omdat ik niet zo lang geleden nog in jouw schoenen stond. 

Ik weet heel goed hoe belangrijk het is om op het juiste moment de juiste ondersteuning en begeleiding te krijgen.

Toen ik net begon met mijn zaak, heb ik daarom meteen geïnvesteerd in een coach. Niet in een website, niet in branding… Maar in een persoon met wie ik op dezelfde golflengte zat, die al enkele stappen verder stond en die dezelfde taal sprak.

Een coach of mentor geeft je het gevoel dat je jezelf kan zijn, dat je je dromen en ambities mág nastreven. Een coach of mentor laat je geloven dat alles mogelijk is als je er maar voor gaat. Dat is ook de aanpak die ik hanteer in het Marketing Succes Mentorship. Want als je ergens in gelooft, dan kan niets je nog tegenhouden!

Ik investeerde al tienduizenden euro’s in cursussen, coaching en begeleiding. En het is door mijn verantwoordelijkheid op te nemen dat ik een return heb gezien van 10x wat ik er in heb gestoken.

HERE'S HOW IT WORKS

Marketing Succes Mentorship ✧ 6 maanden ✧ 24/5 support

In de komende zes maanden werken we samen aan het stroomlijnen van je business strategie en je marketing- en sales systemen. Het doel is om je bedrijf zo in te richten dat het een tool wordt die jouw freedom lifestyle ondersteunt.

Reken erop dat je door je mindset blocks zal breken. Je zal ontdekken hoe jij een duurzame business bouwt die je kán en wíl blijven runnen, omdat het past bij wie jij bent.

Een bedrijf waar je trots op kan zijn, dat je droomklanten aantrekt, dat je cashflow stabiel laat groeien en dat je je levensstijl laat upgraden zodat jij kan genieten van jouw versie van vrijheid.

Zo gaan we van start

Dit zijn de eerste stappen naar meer vrijheid & succes:

1. Boek een kennismakingsgesprek in, zodat we kunnen zien of het matcht.

2. Beslis je dat je wil samenwerken in dit mentorship en commit jezelf aan zes maanden all-in gaan.

3. Tijdens de kick-off call bepalen we je doelen en lijnen we je roadmap uit.

Vertel me eens…

Hoe ziet jouw versie van vrijheid eruit?

Ik dacht altijd dat ik ernaar moest streven een Digital Nomad te worden. De enige vorm van vrijheid die ik kende, was de vrijheid die ik voelde als ik op reis was.

4 jaar ondernemerschap, 70 tevreden klanten, 30+ ontdekte landen later heb ik eindelijk ontdekt wat het beste werkt voor mij. En nu ik dat weet, commit ik mezelf elke dag aan mijn versie van vrijheid.

Vrijheid in je life & business bekom je door, best gelijktijdig, in te zetten op alle facetten: tijd, locatie, financieel en emotioneel.⁠

Hoe kan jij je tijd best verdelen om work, life & play in balans te brengen? Want zonder work, zou het leven ook maar saai zijn. En we hebben life & play nodig om te ontspannen en rechargen. 

Hoe kan je jouw job zo vorm gegeven dat je locatie-onafhankelijk kan werken? Hoe kan je een werkplek creëren waar je super productief en creatief kan zijn?

Hoe kan jij je aanbod zo positioneren dat je kan vragen wat je waard bent? Vaak zetten we onszelf in ‘t zak zonder dat we het beseffen. De uitwisseling aanbod vs. vergoeding moet evenredig zijn om je voldaan en succesvol te kunnen voelen.⁠

Hoe zorg jij ervoor dat je volledig jezelf kan zijn in je eigen business? Want als jij continu een rol opneemt en jezelf gedraagt zoals je denkt dat het moet, dan ben je uiteraard een uitgeput wrak aan het einde van de dag. 

Ik dacht altijd dat ik ernaar moest streven een Digital Nomad te worden. De enige vorm van vrijheid die ik kende, was de vrijheid die ik voelde als ik op reis was.

4 jaar ondernemerschap, 70 tevreden klanten, 30+ ontdekte landen later heb ik eindelijk ontdekt wat het beste werkt voor mij. En nu ik dat weet, commit ik mezelf elke dag aan mijn versie van vrijheid.

Vrijheid in je life & business bekom je door, best gelijktijdig, in te zetten op alle facetten: tijd, locatie, financieel en emotioneel.⁠

Hoe kan jij je tijd best verdelen om work, life & play in balans te brengen? Want zonder work, zou het leven ook maar saai zijn. En we hebben life & play nodig om te ontspannen en rechargen. 

Hoe kan jij je aanbod zo positioneren dat je kan vragen wat je waard bent? Vaak zetten we onszelf in ‘t zak zonder dat we het beseffen. De uitwisseling aanbod vs. vergoeding moet evenredig zijn om je voldaan en succesvol te kunnen voelen.⁠

Hoe kan je jouw job zo vorm gegeven dat je locatie-onafhankelijk kan werken? Hoe kan je een werkplek creëren waar je super productief en creatief kan zijn?

Ik ga jou begeleiden naar een business dat je droomleven mogelijk maakt,
zodat jij de beste versie van jezelf kan zijn.⁠

Let’s embark on your path to freedom!

Het mentorship focust op 4 pijlers die een freedom lifestyle mogelijk maken:

Simplicity

Moeilijk kan ook, maar makkelijk is duurzamer. Ik nodig je telkens uit om te kijken hoe iets simpeler zou kunnen, want dan is het vaak leuker en hou je het langer vol! Bovendien wordt de marge op fouten wordt en de kans op succes groter.

Growth

We zorgen er samen voor dat elke keuze die je maakt je helpt om jouw vrijheid te bewaken en groeipotentieel te voeden. Wil jij werkdagen van 4 uur? Dan moet je geen opdracht aannemen waarvoor je elke dag uren in de auto zit. Wil jij minder bezig zijn met visuals maken? Dan zoeken we alternatieven. Ik hou je gefocust op je doel!

Fun & fulfillment

Als je een takenlijstje wou afwerken, dan had je ook gewoon voor een baas kunnen gaan werken. Maar waarschijnlijk wou jij gewoon in alle vrijheid je passie beoefenen. We zorgen ervoor dat je elke dag kan afsluiten met goesting en voldoening!

Respect

Bij Say it with words geloven we in SAMENwerken. We hebben elk onze expertise en sterktes en het is door deze samen te brengen dat er iets moois gecreëerd kan worden. Daarnaast zijn we allebei mensen en verdienen we het om respectvol te worden behandeld met aandacht voor elkaars grenzen.

WAT JE KAN VERWACHTEN

Wanneer je instapt in de Marketing Succes Mentorship krijg je

2x coaching calls per maand (60min.)

Elke maand doen we een vibe check. Dit is een vragenlijst die dient als voorbereiding op de geplande coaching calls. Deze vibe check houdt ons gefocust op de roadmap die we initieel hebben uitgetekend. We werken in deze calls aan je mindset, strategie en systemen.

24/5 ongoing support

Elke werkdag heb je de mogelijkheid om vragen te stellen via een gloednieuw (voice) messaging platform. Dit is dé plek om tussen de calls door je feedback en suggesties te vragen, ideeën af te toetsen, wins of struggles te delen… Zo heb je bijna ongelimiteerde ondersteuning en accountability!

Toegang tot alle cursussen, masterclasses en webinars

Gedurende je deelname aan het Marketing Succes Mentorship krijg je toegang tot alle ebooks, online cursussen, en recorded en live masterclasses van Say it with words.

DIT KRIJG JE OOK TIJDENS JE DEELNAME

Geldig tot en met 31 juli of zolang de voorraad strekt.

✧ Extra coaching calls

Je kan deze calls opnemen tijdens het traject als je bijvoorbeeld aan het lanceren bent en wel wat extra support kan gebruiken. Deze extra calls zijn flexibel inzetbaar met een maximum van 1 per maand.

✧ 1 maand extra all-in support ✧

Wanneer je kiest voor pay in full, krijg je een extra maand all-in support. Dat betekent extra calls, langer toegang tot het communicatieplatform en extra tijd om de inhoud van de cursussen, masterclasses enz. te volgen.

Business by Design advies ✧

Het Human Design systeem brengt in kaart hoe je de beste versie van jezelf naar buiten kan brengen. Het combineert eeuwenoude filosofieën met hedendaagse wetenschap.

Voor mij was dit het laatste puzzelstukje in mijn ontdekkingsreis naar wat werkt voor mij. Daarom bied ik je de kans om te kijken of het ook voor jou kan werkt.

Je krijgt een gepersonaliseerde gids met de basisinfo die je nodig hebt om een business by your unique design te bouwen. Daarboven krijg je een extra HD call van 50min. om jouw design te bespreken.

Je kan dit ook afzonderlijk bestellen via team@sayitwithwords.be

Instead of letting your stress & overwhelm break you down,
let’s get you a massive breakthrough instead!

Dit zijn slechts enkele van de resultaten
die we samen kunnen behalen:

0 x
je ROI uit online ads
Michelle Korthout
Michelle KorthoutMims & Content
Lees verder
Ik schakelde Claudia in voor het opzetten en beheren van mijn advertenties. Zij nam al het werk uit handen en mijn e-maillijst groeide met 200%!
Céline Geys
Céline GeysC-line
Lees verder
Vorig jaar heb ik ads uitbesteed aan Claudia. Dit was echt een groot succes. Ik kreeg consistent meer website bezoekers en ik had meer bestellingen. Na een korte pauze door een interne transformatie koos ik ervoor mijn ads opnieuw te laten beheren door Claudia. Met DIRECT resultaat als gevolg. Veel meer website bezoeken en veel meer bestellingen! Ik kan geruster en met minder druk op social media posten én zie veel meer resultaat. Dankjewel Claudia!
0 x
je zichtbaarheid in Google
Barbara Uyttendaele
Barbara UyttendaeleThikodza
Lees verder
Dankjewel voor de zeer verhelderende workshop rond SEO. Ik snap het nu heel wat beter. Heel wat nuttige tips die ik direct praktisch kan gaan toepassen!
Maxime De Crook
Maxime De CrookPoké Poké Foodtruck
Lees verder
Ik volgde de Start met SEO cursus omdat ik helemaal niets van SEO begreep. De cursus is bondig en geeft je stap voor stap mee wat je moet doen.
0 x
je zelfvertrouwen
Julie Van Gael
Julie Van GaelSukkulenter
Lees verder
Amai Claudia wauw! Ik had na woensdag al ideeën, maar nu ga ik zondag alles uitschrijven en uitwerken. Hoe goe is dit?! Ik heb bij elke klant die ik binnenhaal een cadeau voor mezelf klaar staan. Een nieuwe call met jou stond er al tussen en nu ben ik er nóg zekerder van!
Silke Van Den Broeck
Silke Van Den BroeckGet it Organised
Lees verder
Dank je voor je waardevolle tips & tricks in de Strategy Call over hoe ik juist content moet gaan schrijven. Mijn planning is er echt goed op vooruit gegaan!

Nog niet helemaal zeker of het Marketing Succes Mentorship wat voor jou is?

Je bent de juiste deelnemer als…

Je meer wil genieten van je business. Je wil minder het gevoel hebben dat je moet werken en meer dat je elke dag mag doen wat je graag doet. Je streeft naar meer vrijheid dankzij je zaak.

Je weet dat je gemaakt bent om veel meer impact te maken dan je nu al doet. Je hebt gewoon iemand nodig die je potentieel helpt te unlocken.

Je een bewezen aanbod hebt. Er is een markt voor. Je wil nu meer naamsbekendheid bij je doelgroep en, natuurlijk, verkoop en een mooie omzet.

Je een succesvol wil bedrijf uitbouwen waar je voldoening uit kan halen, that lights you up. Je wil dit doen op een duurzame manier die bij jou past, ook als dat betekent dat je hiervoor ‘anders’ doet dan ‘normaal’.

Je open staat voor advies & feedback en om nieuwe dingen te proberen. Je bent bereid om volop voor je droomleven te gaan en een bedrijf en aanbod uit te bouwen dat dit mogelijk maakt.

Dit is niet de beste optie voor jou als…

Je vindt dat je wel kan slapen als je dood bent. Je werkt graag hard, je hebt niet zoveel slaap nodig. Je gelooft dat lange werkdagen de enige manier zijn om succes te verdienen.

Je nog geen idee hebt wat je eigenlijk wil gaan doen of waar je goed in bent. We hebben een startpunt nodig om op te werken en te optimaliseren. Misschien is een Strategie Sessie dan een betere eerste stap.

Je je bedrijf ziet als een hobby of passieproject en niet gelooft dat dit ooit je voornaamste bron van inkomsten zou kunnen zijn. Als jij er niet in gelooft, kan niemand dat.

Je hebt het gevoel hebt dat je situatie eigenlijk wel goed is zoals het nu is. Je hebt geen behoefte om meer impact te maken, om meer voldoening te halen uit je zaak of meer succesvol te zijn.

Je gelooft dat je het alleen ook wel kan. Je bent immers al zover geraakt door alles zelf uit te zoeken, dan zal het voor de volgende mijlpalen ook wel lukken. Toch?

Kies de formule die het beste bij je past*.

*Tijdens het kennismakingsgesprek bepalen we voor welke formule je in aanmerking komt.

Starter

350 Maandelijks
 • 1x maandelijkse coaching call
 • Wekelijks feedback moment
 • Course vault access

Groeier

600 Maandelijks
 • 1x maandelijkse coaching call
 • 1x extra strategy call
 • 24/5 ongoing support
 • Course vault access

Schaler

950 Maandelijks
 • 2x maandelijkse coaching call
 • 2 extra strategy calls
 • 24/5 ongoing support
 • Course vault access

Wat is jouw investering in dit mentorship?

Marketing Succes Mentorship

950 Maandelijks*
 • 2x maandelijkse coaching call
 • 2 extra bonus calls
 • 24/5 ongoing support
 • Course vault access

¹ Kies je voor pay in full? Dan krijg je 1 maand extra all-in support!
² Na zes maanden kan je aan een voordelig tarief het mentorship verderzetten en wordt het maandelijks opzegbaar.
* Vraag naar een gepersonaliseerd betalingsplan tijdens het kennismakingsgesprek. We zijn heel flexibel!

Old ways don't open new doors. Unlock your next level with me!

Neem de eerste stap naar je freedom lifestyle. Bouw een business die bij jou past door het applicatie-formulier in te vullen en je kennismakingsgesprek te boeken!

We zijn aan het einde van deze pagina gekomen. Heb je toch nog een vraag? Stuur gerust een berichtje naar Claudia op Instagram!