Wat is de volgende stap in
het succesverhaal van jouw zaak?

De oplossing ligt binnen handbereik:

Ads & SEO

Als jij

  • minder wil bezig zijn met het aantrekken en overtuigen van steeds weer nieuwe klanten, maar wel graag wil groeien door meer te verkopen
  • bereid bent om een minimale hoeveelheid budget en tijd te investeren om de unieke succesformule van je bedrijf te ontdekken (hallo zekerheid!)
  • er genoeg van hebt om nooit eens vrijaf te kunnen nemen en eigenlijk doodgraag eens zou kunnen deconnecten zonder de angst dat je bedrijf kapot zou gaan (not just a dream!)
Dan is online adverteren voor jou de way to go!

Als jij

  • je ideale klanten wil bereiken met de juiste op content op het moment dat ze die nodig hebben, zonder continu te moeten posten op sociale media 
  • het beu bent dat je ideale klanten steeds voor je concurrent kiezen omdat ze nu eenmaal makkelijker verschijnen in zoekmachines ook al is hun aanpak minder goed als die van jou
  • een optimale gebruikservaring wil bieden op je website omdat je weet dat je website je online visitekaartje is en vaak de eerste indruk geeft
Dan is SEO voor jou de way to go! 

ONLINE ADVERTEREN

Je wil graag op korte termijn meer nieuwe mensen bereiken of je huidige doelgroep op de hoogte brengen van je nieuwe aanbod. Maar je social media posts worden niet altijd gezien en jammer genoeg staat je voltallige ideale doelgroep niet op je e-maillijst… Online ads maken het mogelijk om snel iedereen te bereiken in ruil voor een minimaal budget.

Advertentiebeheer

Wil jij voor het eerst kennismaken met ads op een risicovrije manier? Heb je geprobeerd zelf online te adverteren en leverde het niet veel op? Of kost het te veel tijd en energie om met je ads bezig te zijn?

Wij bieden hulp bij online adverteren. Samen met jou bepalen we de advertentie strategie en vervolgens nemen we al het werk uit handen.

Masterclass: Leer zelf online adverteren

Of je het nu al eens zelfstandig geprobeerd hebt, of meteen wil leren om het goed te doen: deze masterclass maakt je wegwijs in de Ads Manager van Meta. Je leert op 1 uur tijd je eigen winstgevende campagne op te zetten, klik voor klik. Volg de online training en zet gelijk je eerste advertentiecampagne op voor het snelste resultaat!

SEO

Je website verdient het om gezien te worden! Maar krijg jij wel genoeg bereik? Je kan natuurlijk altijd in dezelfde vijver blijven vissen, maar ik denk dat jij graag nieuwe mensen wil bereiken op je website. De beste manier om consistent nieuw verkeer te leiden naar je site op een organische, kosteloze manier is met SEO.

SEO Actieplan

Vraag jij je af wat je in hemelsnaam moet doen om op pagina 1 van de zoekresultaten in Google te verschijnen? In het SEO Actieplan krijg jij van mij een gepersonaliseerd stappenplan met alles wat je kan doen om jouw plek in de top 10 te verzilveren. Zo geef je je website of webshop meer visibiliteit en wordt ie makkelijker vindbaar.

Het beste van al? Eens je het actieplan hebt uitgevoerd, gaat de rest van zelf! SEO is een investering die zich veelvoudig terugverdient in verhouding tot de moeite die je erin stopt. Dat geeft pas voldoening! 

Start met SEO: Fundamentals

Wil je graag bovenaan de zoekresultaten van Google prijken? Maar zie je door het bos de bomen niet meer als het op SEO aankomt? In deze online cursus leer je aan de hand van veel voorbeelden en in begrijpbare taal de basis van zoekmachine optimalisatie. Dit is de cursus die elke ondernemer met een website of webshop zou moeten volgen om online zichtbaar en vindbaar te zijn.

SEO voor beginners: gratis resources

Ads & SEO support op maat?

Vond je in ons standaard aanbod niet wat je zocht? Twijfel je toch nog waarmee je best start? Tijdens een intakegesprek bespreken we je noden en vragen en krijg je meer inzicht in wat de best next step is voor jouw bedrijf.