voor ondernemers die de status quo willen doorbreken om naar de next level te groeien

claudia parms van say it with words

Wat zou de impact zijn als je marketing & sales onder de knie had?
Wat als je de juiste klanten aantrekt?
Wat als je exact wist hoe je je klanten moes bedienen?
Wat als je elk omzetdoel dat je stelt effectief bereikt of zelfs overtreft?

Je hebt momenteel dat frustrerende punt bereikt in je zaak waar je blijft duwen maar niet vooruit lijkt te gaan.

Herken je dit?

Je volgt uren aan webinars, spendeert honderden euro’s aan coachings, leest tientallen boeken en online artikels over marketing, scrollt door marketing en sales tips op Instagram alsof je leven er vanaf hangt, je hebt misschien zelfs wel een diploma dat in de kast stof ligt te vangen… om uiteindelijk niet veel vooruit te gaan.

Want als je dan een vraag hebt… wie komt je dan te hulp?

Als je elke dag hetzelfde probeert, dan krijg je elke dag hetzelfde resultaat. Maar als je weinig tot geen tijd hebt om iets nieuws te proberen, dan blijf je hangen in de fase waar je nu bent.

Wat nu?

Je bent klaar om erin te vliegen.
Je bent klaar om uit je comfort zone te stappen en de growth zone te omarmen.

IETS VOOR JOU?

Je wil niet alleen groeien naar het volgende niveau in je zaak. Je wil exact weten waar je moet beginnen en wat alle stappen zijn.

Je wil zeker zijn dat je altijd nieuwe klanten en projecten in de pipeline hebt zitten zonder jezelf krom te werken en je zorgen te maken of je je lening wel zal kunnen betalen.

Je wil begrijpen waar je mee bezig bent en niet gewoon klakkeloos iets of iemand na-apen. Want je weet dat je alleen zo kan stoppen met alles op het gevoel te doen en echt begrijpen waar je moet bijsturen of iets anders moet proberen.

Je wil uitkijken naar de dagen waarop je met marketing kan bezig zijn, omdat je weet dat wat je doet je fantastische resultaten gaat opleveren.

Je wil resultaten en liefst zo snel en zo lang mogelijk.

En je wil er niet langer alleen voor staan.

Ik weet dat jij heel wat meer in je mars hebt dan je vandaag kan laten zien.

De Growth Marketing School helpt je om dat naar buiten te brengen.

Als je je aangesproken voelt door dit programma, dan is dat omdat jij weet wat je wil. Je voelt dat het nu of nooit is. Je bent vastberaden om je doel te bereiken.

De Growth Marketing School geeft jou de blauwprint, de tools en kennis, en de ondersteuning om jouw ambities waar te maken.

Je hoeft niet tevreden te zijn met waar je nu bent.
Leg de lat weer een tikje hoger en laat je ondersteunen om the next level te bereiken!

Let’s do this!

Daarom is de Growth Marketing School (GMS) in het leven geroepen.
Er zijn genoeg cursussen en programma’s online te vinden die je helpen groeien.
Maar nadat je alles is uitgelegd blijf je aan je lot over.

Wat je zal leren:

• hoe je de aandacht trekt van de klanten die 100% bij jouw product of dienst passen
• hoe je het eerste contact met hen laat verlopen
• hoe je hen een WOW moment bezorgt die ze willen delen met anderen 
• hoe je sales strategieën inzet om uiteindelijk je bankrekening aan te vullen
• hoe je ervoor zorgt dat je klanten altijd terugkomen voor meer
• en wat je kan doen om je beste klanten aan te moedigen nieuwe klanten aan te brengen.

Ik weet gewoon dat growth marketing werkt, omdat ik het zelf al meerdere keren heb toegepast bij startups als Alberts, Intuo (nu Unit4) en Campr en omdat ik gevraagd ben door The Founder Institute themselves om over dit topic een growth mentor te zijn voor de startups in hun accelerators.

Zo kan je altijd focussen op wat je doet groeien en niet op wat je klein houdt. Dit is een programma dat je zal transformeren, omdat je zal beseffen wat er allemaal mogelijk is als je weet hoe het allemaal werkt! Persaandacht, uitverkochte producten, uitnodigingen voor podcasts… Als je eenmaal begint, krijg je er gewoon geen genoeg van.

We vormen een kleine, hechte groep van max. 10 deelnemers zodat je in alle comfort en veiligheid aan je groei kan werken. Elk van ons wil vooruitgaan, en die energie werkt aanstekelijk op momenten dat het voor jou eens wat moeilijker gaat. En na het programma, heb je partners die je snappen en die je zullen blijven steunen ook wanneer je het traject succesvol hebt afgerond.

Dat is wat je krijgt als je in de GMS stapt. Want nooit eerder heb ik (buiten mijn werkgevers) zoveel aandacht besteed aan het helpen groeien van zelfstandige ondernemers en KMOs. Je krijgt wekelijks ondersteuning in de vorm van coaching en vragenuurtjes zodat je er nooit maar dan ook nooit alleen voor staat. Zodat je nooit tegen muren aanloopt die je niet kan doorbreken. Je gaat actief aan de slag met mij als wingwoman in your corner!

Hey, ik ben jouw Growth Marketing Mentor, Claudia. Ken je mij nog niet? Dan wordt het tijd dat we daar verandering in brengen.

Zot van alles wat te maken heeft met communicatie, marketing en social media, dat ben ik. En dat zat er eigenlijk van kleins af aan al in.

Want waar ik ook ging, overal nam ik een boek met me mee. En een notitieboekje dat ik telkens volkrabbelde met mijn eigen verzonnen verhaaltjes. Tel daar mijn diploma’s Taal- en Letterkunde, Meertalige Professionele Communicatie en Global Management bij op en je zou kunnen zeggen dat het bijna in de sterren geschreven stond dat ik in de marketingwereld zou belanden. 

Mijn hardnekkige interesse/passie voor marketing en communicatie begon al tijdens mijn studententijd. Toen hielp ik namelijk twee startups met het opzetten van een strategisch marketing- en communicatieplan. En zo rolde ik stilaan het ondernemerswereldje in.

Vandaag help ik ondernemers om online nieuwe klanten aan te trekken en dat leuk te vinden ook! Het is mijn doel om ambitieuze ondernemers te doen inzien dat ze meer kunnen bereiken dan ze denken. Ik wil hen laten ontdekken hoe leuk marketing kan zijn als je de juiste tools en strategieën in je zak hebt. En daar wil ik hen graag bij helpen door hen te begeleiden in de wereld van growth marketing.

Claudia Parms, het gezicht achter Say it with words

Eerdere ervaring met Say it with words

Testimonial Poké poké

Elke twee weken is er een groepscoaching van twee uur waarin we jouw groeiplan ontwikkelen op basis van het growth marketing canvas. Je hebt dan telkens twee weken om de tactieken die voor jouw doel het nuttigst zijn te implementeren. Je behoudt trouwens levenslange toegang tot de Growth Marketing School opnames!

Afwisselend met elke groepscoaching kan je inbellen tijdens de office hours om vragen te stellen over het implementeren van je strategieën en marketing- en salesacties. 

Je krijgt een privé coaching sessie, just you and me. En je krijgt er zelfs twéé als je in early bird instapt met het Pay in Full plan! Kijk, soms heb je nood aan meer diepgang over een bepaald aspect in je groeiplan of mindset. I’m here for you!

Als bonus krijg je twee trainings van een sales expert bij top bedrijven in België. Katching!

Je krijgt alle templates, tools en trainings die je nodig hebt om jouw strategie succesvol te kunnen uitwerken en implementeren. Ja, dus ook mijn perslijst met 100 nationale en internationale perscontacten als je die nodig hebt 🙂

Als student van de GMS krijg je gewoon levenslang toegang tot 3 van mijn beste online cursussen:
• SEO: Fundamentals
• Project Content Plan
• SEO voor Instagram
En als je een van deze cursussen al eerder kocht, wordt de aankoopprijs gewoon afgetrokken van je inschrijving voor GMS. Graag gedaan!

Je eigen community aan groei gedreven ondernemers, daar kan je geen prijs op plakken.
De band die je ontwikkelt met de andere deelnemers tijdens een programma zoals dit is eentje voor het leven! Oké, misschien overdrijf ik een beetje, maar zo’n connectie is iets speciaals dat je heel lang zal kunnen blijven koesteren.

Totale waarde meer dan €13.345

Kortom, gedurende vijf maanden, ja 20 weken lang, ga jij actief je zaak groeien. Alles wat je leert is meteen te implementeren, te evalueren en te optimaliseren. De impact is meteen zichtbaar. Ik help je doorheen dit volledige avontuur!

Wil jij leren hoe je een growth mindset ontwikkelt die ervoor zorgt dat je blijft groeien ook jaren nadat dit programma is afgelopen?

Kies jouw beste optie:

PAY IN FULL
€2447 excl. BTW

Tweewekelijkse groepscoaching

Tweewekelijkse office hours

Levenslang toegang tot alle recordings

Growth toolkit met templates, tools etc.

Je eigen growth community

BONUSES:

1 privé coaching sessie

Levenslang toegang tot Start met SEO: Fundamentals, SEO voor Instagram en Project Content Plan

GESPREIDE BETALING
5x €539 excl. BTW

Tweewekelijkse groepscoaching

Tweewekelijkse office hours

Levenslang toegang tot alle recordings

Growth toolkit met templates, tools etc.

Je eigen growth community

BONUSES:

1 privé coaching sessie

Levenslang toegang tot Start met SEO: Fundamentals, SEO voor Instagram en Project Content Plan

OPGELET: er zijn nog maar 8 plaatsen beschikbaar op een first come first served basis.

Eerdere ervaring met Say it with words

GMS is WEL voor jou als:

 

• je van je bijberoep je hoofdberoep wil maken

• je wil internationaliseren

• je een succesvol systeem wil dat je tot in het eindige kan kopiëren

• je er genoeg van hebt om alles altijd alleen te doen

• je deel wil uitmaken van een kleine groep mensen die hetzelfde willen als jij

GMS is NIET voor jou als:


• je het alleen ook wel af kan en je niet bereid bent om je comfort zone te verlaten

• je het leuker vindt om te dromen over “what ifs” in plaats van je ambities werkelijkheid te laten worden

• je een student bent of je zaak minder dan 1 jaar in business is

• je niet gelooft dat je het waard bent en niet in je eigen groei wil investeren om groei in je zaak mogelijk te maken

Ik merk dat je nog niet op “Ik groei mee” hebt geklikt? Zelf twijfel ik ook vaak of ik wel wil investeren in coaching. Maar uiteindelijk weet je zelf diep van binnen wel wat de juiste keuze is voor jezelf.

Je zit nu vast. Je groei is gestagneerd. De je leercurve is afgeplat.

Je moet kiezen: blijf je in deze situatie of wil je vooruit?

Nadat ik mijn masterdiploma aan de Universiteit Antwerpen bijna op zak had, voelde ik dat ik nog meer in mijn mars had. Dus maakte ik de allesbepalende beslissing om in mezelf te investeren en in een global business management programma over drie continenten te stappen.

Ik dacht dat ik met mijn diploma talen en communicatie het niet verdiende om in dit programma te stappen… maar ik besloot desondanks alles te geven tot ik na een jaar buiten stapte met diploma’s van top business schools in België, India en New York.

Sindsdien heb ik meerdere startups op de kaart gezet. Maar niet vanwege wat ik inhoudelijk geleerd heb in mijn vijf jaar hoger onderwijs.

Investeren in mezelf en me omringen met andere ambitieuze mensen gaf me het nodige zelfvertrouwen om mijn eigen ambities en dromen waar te maken.

Het gaf me de moed om elke keer opnieuw te groeien naar het volgende niveau.

Als ik niet uit mijn comfort zone was gestapt, had ik op mijn 24 jaar geen appartement van een half miljoen op een toplocatie kunnen kopen (zodat ik corona niet moest doorbrengen in mijn studio van 40m2).

Als ik niet in het diepe had durven springen om Say it with words uit de grond te stampen, dan zou er ook geen Growth Marketing School zijn 🙂

PAY IN FULL
€2447 excl. BTW

Tweewekelijkse groepscoaching

Tweewekelijkse office hours

Levenslang toegang tot alle recordings

Growth toolkit met templates, tools etc.

Je eigen growth community

BONUSES:

1 privé coaching sessie

Levenslang toegang tot Start met SEO: Fundamentals, SEO voor Instagram en Project Content Plan

GESPREIDE BETALING
5x €539 excl. BTW

Tweewekelijkse groepscoaching

Tweewekelijkse office hours

Levenslang toegang tot alle recordings

Growth toolkit met templates, tools etc.

Je eigen growth community

BONUSES:

1 privé coaching sessie

Levenslang toegang tot Start met SEO: Fundamentals, SEO voor Instagram en Project Content Plan

Eerdere ervaring met Say it with words

Testimonial Dermadent
Testimonial VA Silke

Ik denk dat deze vragen wel bij je zullen boven komen, dus heb ik ze alvast voor je beantwoord:

Als jij weet dat je vooruit wil, dat je wil groeien, maar dat je iemand nodig hebt die je even bij de hand neemt… dan kan ik me geen beter programma inbeelden dan de Growth Marketing School. Waarom? Omdat je niet alleen een groeiplan leert uittekenen voor jouw specifieke doelen, maar ook leert hoe je jezelf kan evalueren en je acties blijft optimaliseren ongeacht de externe factoren (*kuch* corona *kuch*) die je op je pad kan tegenkomen.

Het programma vraagt een commitment van vijf maanden. Deze tijd heb je echt wel nodig om alles op je gemak te implementeren. Je wil je niet opgejaagd voelen, toch?

Je krijgt meteen toegang tot alle bonus cursussen zodat je al wat basiskennis hebt en fundamenten op punt kan zetten voor de coachings beginnen. De coachings starten op zaterdag 1 mei. Kan je er eens niet bij zijn, dan is er altijd een recording.

Er zijn tweewekelijkse coachings die zo’n twee uur zullen duren. De coachings zijn telkens op zaterdag van 10-12u. Hoeveel tijd je verder besteed aan het implementeren van je gekozen strategieën hangt volledig van jezelf af. Om alles uit het programma te halen, reken je best om een minimum van 2-3 uur tijd om je strategie uit te werken en implementeren.

Ik begrijp helemaal waarom je dat denkt. Twee jaar geleden benaderde ik mijn eigen business coach ook met de vraag voor privé-coaching, maar ze overtuigde me uiteindelijk om in een groepsprogramma te stappen en dat was de beste beslissing ooit. Waarom? Omdat je ook na het programma nog support krijgt van de andere deelnemers en omdat je nog meer leert en inspiratie krijgt van de vragen en groei van anderen dan van alleen je eigen traject.

Stuur ons even een mail op team@sayitwithwords.be en we beantwoorden persoonlijk al je vragen!

Of boek een vrijblijvende call in zodat we kunnen bekijken of de GMS is wat jij nodig hebt.

Inschrijvingen sluiten over

Dagen
Uur
Minuten
Seconden